Montör sökes

Montör sökes till Malmö- och Trelleborgsdistriktet

Vi söker nu en erfaren montör till Malmö- och Trelleborgsdistriktet. Vi erbjuder ett varierande arbete med spännande projekt.

Om tjänsten

I rollen som montör ingår främst monterings- och reparationsarbeten av invändiga och utvändiga solskyddsprodukter. Vid behov stöttar du även våra säljare med kundmottagning och försäljning i våra butiker. Tjänsten är på heltid och tillträde önskas snarast.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt nuvarande arbetssätt och aktivt bidra till att bibehålla hög kvalitet i våra arbeten. Du är serviceminded och har ett öga för detaljer. Du tar gärna eget ansvar, är framåttänkande och ser möjligheter. Du arbetar bra både i grupp och självständigt och har tidigare erfarenhet av monteringsarbeten.

Kravprofil

Du har erfarenhet av bygg- eller monteringsarbeten. Om du har tidigare erfarenhet inom solskyddsbranschen är detta meriterande. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om företaget

Total Solskyddsmiljö säljer helhetslösningar av måttanpassat solskydd till både privatpersoner och företag. Företaget startade våren 2006 och med våra 25 års erfarenhet är vi idag en av de ledande i företagen inom branschen. Vi arbetar alltid för att förbättra våra kunders komfort och miljö genom bra service, god kvalitet och unika lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Maila CV och personligt brev till info@totalsolskyddsmiljo.se.

Vidare upplysningar

Roland Nilsson
0707-91 96 99

Håkan Trensell
0707-91 95 99