Fönstermarkiser

Fönstermarkiser är mycket lämpligt att motorisera. Du styr fönstermarkisen inifrån eller utifrån din bostad. Ännu bekvämare blir det om du väljer sol- och vindautomatik, som fäller ut markisen när solen skiner och fäller in den när det blir molnigt eller börja blåsa.

DA22 är den klassiska fönstermarkisen utan kassett. Manövreras med dragband inifrån. Modellen är mycket lättplacerad och passar främst fönster där en kassettmarkis tar för stor plats, till exempel vid utgående fönster med litet utrymme ovanför fönstret.

Broschyr

DA32 är en klassisk svensk fönstermar- kis utrustad med en skyddande kas- sett. Enkel och avskalad i sin design och dessutom kompakt och lättplace- rad. Passar de flesta fönster! Manövre- ras enkelt med dragband inifrån. Trots sin enkelhet löser DA32 sin viktigaste uppgift, reducera värmeinsläppet och solens starka strålar.

Broschyr

DA42 är en stabil fönstermarkis med kassett i klassisk design. Kassetten är lite kraftigare för att göra hela markisen tåligare mot väder och vind. DA42 pas- sar utmärkt som motorstyrd markis, men går också bra att manövrera ma- nuellt. DA42 i sitt extra kraftiga utföran- de passar bra för stora bredder.

Broschyr

DA52 är en stark och extremt kraftig fönstermarkis. Passar kanske allra bäst till större fönsterpartier som på kontor eller skolor. DA52 kan manövreras en- kelt med vev, men motorstyrning är det absolut vanligaste.

Broschyr

Micro 100M är en motoriserad elegant fönstermarkis med tätslutande kassett, speciellt designad för att passa utanpå fönster eller på balkonger. Enkel och av- skalad design och en fallvinkel på 135°.

Broschyr

Micro 300M är en motoriserad föns- termarkis i ett speciellt utförande som kallas markisolette. Det är en sorts blandning av en fönstermarkis och en screenmarkis.

Broschyr