Terrassmarkiser

En terrassmarkis erbjuder dig ett snyggt och flexibelt textiltak över din uteplats eller balkong. Njut i skuggan eller låt markisen skydda från sol, fukt och kyla. Det finns många olika sätt att reglera markisen, det kan ske manuellt med vev eller med motor som kan kompletteras med sol & vindautomatik. Du kan välja mellan vågig eller rak kappa. Markisduken finns att få i många olika färgkombinationer. Markisen kan monteras direkt på vägg eller under tak.

Family är en modern markis som förenar design och funktion och är speciellt ut- formad för väggmontering. Modellen passar på de flesta uteplatser och ma- növreras enkelt med motor. Family är en basmarkis med en öppen väv. I de fall där inget takutsprång kan ge skydd åt markisen är modellen Family Basic istäl- let att föredra.

Broschyr

Family Basic är en modern markis som förenar design och funktion och är spe- ciellt utformad för väggmontering. Mo- dellen passar på de flesta uteplatser och manövreras enkelt med motor.

Broschyr

Family Design Plus är vår populäraste kassettmarkis med det senaste både i design och funktion som passar på de flesta uteplatser. Detaljlösningarna och komponenterna håller mycket hög kva- litet. Family Design Plus är en av mark- nadens mest sålda markiser som håller år efter år vid rätt skötsel.

Broschyr

Family XXL är en högkvalitetsmarkis med en design och prestanda utöver det vanliga. Modernt formspråk och korslagda armar som ger stort utfall även vid trånga utrymmen.

Broschyr

FA42 är en klassisk svenskdesignad terrassmarkis. Den kraftiga konstruk- tionen har visat sig oöverträffad i vårt blåsiga land. FA42 passar nästan över- allt; som terrassmarkis, över en uteplats eller balkong, som fönstermarkis över stora fönster till exempel vid en butik.

Broschyr

FA44 är en öppen markis i designut- förande. Med sina specialdesignade gavlar knyts den fyrkantiga formen på bärröret ihop med det runda valsröret på ett elegant sätt. FA44 kan monteras både på vägg och under tak.

Broschyr

FA46 är en öppen markis som ger bra skuggning och är utrustad med duk- balk. Modellen passar utmärkt på sma- la terrasser eller balkonger.

Broschyr

BC26 är en balkongmarkis med ben. en modell speciellt utvecklad för att passa på inbyggda balkonger.

Broschyr

Toscana är den eleganta terrassmarki- sen med tätslutande kassett som med en snygg design skyddar väven som ligger helt inkapslad. Toscana har en slimmad design som gör att kassetten blir mycket kompakt. Med sin avskalade design och sina mjuka former passar Toscana extra bra till moderna hus.

Broschyr

Det finns vanliga markiser, och så finns det Toscana Grande! Den eleganta markisen för stora uteplatser. Toscana Grande kan tillverkas i storlekar ända upp till 700 cm bred med 400 cm i ut- fall. Vill du täcka en större terrass med vår unikt designade markis som under hela sin livslängd skyddar väv och ar- mar? Då ska du välja Toscana Grande!

Broschyr

Capri är en smart takmarkis som kan monteras både ovanpå ett befintligt tak eller vilandes på integrerade stödben, så kallade pergolaben. Passar till exempel perfekt på ett uterum med glastak där du får total kontroll över värme- och ljusinstrålningen ovanifrån.

Broschyr

Micro 700 är en smidig sidomarkis som enkelt förvandlar din uteplats till din alldeles egna vind- och insynsskyddade oas. Micro 700 ger uppskattad skugga och passar lika bra på terrassen som på balkongen. Sidomarkisen är ett ypperligt komplement till dina andra solskydd.

Broschyr